Home » Aktuelnosti » Traktori “Ursus” iz Bijeljine

Traktori “Ursus” iz Bijeljine

Već u oktobru ove godine

Elvaco

U bijeljinskoj fabrici “Elvako”, koja posluje u sastavu Kompanije “Bobar” u oktobru mjesecu će početi montaža traktora marke “Ursus”. Sa poljskom firmom “Pol – Mot holding S. A” o tom poslu  potpisan je ugovor u Banjaluci. Kako je saopšteno medijima u početku će se montirati   500 traktora, a već poslije dvije godine sa traka u Fabrici „Elvako” silaziće 1.000 traktora godišnje. Posao će dobiti 60 novih radnika.

U toku je izgradnja novog objekta površine 2.500 metara kvadratnih u kojem će se odvijati ovaj posao. Čelnici bijeljinske metaloprerađivačke firme najavljuje da će se već poslije dvije godine početi sa ugradnjom dijelova domaće proizvodnje.

Bijeljinska fabrika će u ovaj posao uložiti prostor za proizvodnju, alate i tržište na koje će se plasirati traktori, a poljski partner će obezbijediti dokumentaciju i dati potrebno znanje.

Facebook Komentari

One comment

  1. Ursus su odlični traktori, vredni svakog evra. Moj izbor je Ursus 1614, koji je jedan od mojih omiljenih modela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>