Home » Uvodnik » Obaramo rekorde – iskoristite priliku

Obaramo rekorde – iskoristite priliku

Izvještaj o aktivnostima

Poljoprivreda i selo

Tokom marta smo unijeli neke novine na naš sajt, a najznačajnija je da smo povećali dozvoljeni protok. Na uzimanje većeg paketa smo bili „primorani“ jer je www.poljoprivredaiselo.com poobarala sve moguće rekorde i bilježi posjećenost veću nego ikad i stari potencijali ne bi bili dovoljni za promet koji se sada ostvaruje. Tokom prošlog mjeseca smo imali preko 20 000 jedinstvenih posjeta što je tri puta više nego prije samo pola godine, a 26. marta smo ostvarili rekordnih 910 posjetilaca (prije dvije godine je to bio broj posjetilaca tokom cijelog mjeseca) što nas već sada svrstava u društvo sajtova koji su osnovani sa daleko većim ambicijama.

Izuzev skoro 800 originalnih tekstova čitaoce na naš sajt privlači i sjajna pozicioniranost tekstova na ex-yu, ali i međunarodnim pretraživačima (ukucavanjem riječi poljoprivreda naš sajt je na prvoj stranici na google.ba, na google.rs, google.me, google.si, google.mk, ali i google.at i google.de, a kada su specifičnije pretrage onda je često i na samom vrhu) za šta zahvalnost dugujemo i našem tehničkom saradniku Nenadu Novakoviću.

Sljedeći, nimalo zanemarivi „mamac“ je i značajan broj od skoro 800 naših prijatelja na fejsbuku koji se svakodnevno povećava, a koji su prvi upoznati sa svakim našim objavljenim tekstom i imaju mogućnost čitanja, komentarisanja i lajkovanja putem najveće društvene mreže.

Zbog toga, bez lažne skromnosti, možemo reći da naš sajt koji je sve veći i posjećeniji atraktivno mjesto na kom bi na najistaknutijem mjestu mogao da osvane promotivni tekst o vašoj firmi, lokalnoj zajednici ili gazdinstvu, mjesto gdje se može ostaviti link ili baner. Javite se da vas izreklamiramo na obostranu korist, a uz vašu pomoć bi i naš zajednički sajt bio još bolji i sadržaniji. Jer ideja nikad nije nedostajalo.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*