Home » Aktuelnosti » Globalni forum za hranu i poljoprivredu u Berlinu

Globalni forum za hranu i poljoprivredu u Berlinu

Iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske

Berlin

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, od 19. do 21. januara 2012. godine, učestvovaće na globalnom Forumu za hranu i poljoprivredu, koji će da bude održan u Berlinu, u organizaciji Ministarstva za hranu, poljoprivredu i zaštitu potrošača Njemačke, a gdje će biti obrađen niz aktuelnih tema iz oblasti poljoprivrede.

Kako smo saznali od dr Miljana Erbeza, savjetnika ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, na Forumu će, osim ministara poljoprivrede, da budu prisutni predstavnici preduzeća iz sektora poljoprivrede iz cijelog svijeta, kao i predstavnici Svjetske organizacije za hranu i poljoprivredu (FAO).

dr Miljan Erbez

U cilju promocije poljoprivrednih potencijala Republike Srpske resorno ministarstvo poziva zainteresovana preduzeća u Srpskoj iz sektora poljoprivrede, da u Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, do 10. januara 2012. godine, u elektronskoj formi, na engleskom jeziku, uz naziv preduzeća web i mail adresu, kontakt telefone i osobe, dostave kratak opis svog preduzeća (do 100 riječi) i moguće vidove saradnje sa potencijalnim partnerima iz svijeta (do 100 riječi), koji će da učestvuju na forumu. Adrese u ministarstvu su b.kecman@mps.vladars.net , m.erbez@vladars.net.

Svi prijedlozi biće uvršteni u brošuru koja će da bude predstavljena učesnicima Foruma. Više o forumu može da se pročita na internet stranici www.gffa-berlin.de

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*