Home » Propaganda » Za vaše bolje zdravlje

Za vaše bolje zdravlje

VIVA MED, Vl. Mladen Merćep iz Dervente, Radnička bb, tel. 065 681 284 i 053 333 068, nudi:

Mladen Merćep

BAGREMOV MED

 

Jedna od najkvalitetnijih vrsta meda. Veoma bistar i proziran, sporo se kristališe, prijatnog ukusa i arome, zbog čega ga naročito vole djeca. Veoma dobar za liječenje srčanih i kardiovaskularnih oboljenja, kod problema sa nesanicom, te bolesti disajnih puteva, stomačno–crijevnih i oboljenja jetre. Zbog blage arome idealan je za spravljanje napitaka, te kao dodatak raznim jelima.

POLEN

Predstavlja muške ćelije cvjetnih biljaka koji sadrže sve elemente za zdrav život. Posebno je dobar kod liječenja anemije, prostate, štitne žlijezde, tankog i debelog crijeva te arteroskleroze, preporučuje se dijabetičarima. Uzima se samostalno ili pomiješan sa vodom.

Upotreba: 3 x 1 kašičica 30 minuta prije jela.

APIKOMPLEKS

Kombinacija matične mliječi, polena, propolisa i meda. Ovaj preprat sadrži gotovo sve ono zdravo iz košnice. Posebno se ističe matična mliječ poznata kao jedna od najhranljivijih i najkompleksnijih supstanci iz prirode pa ga još zovemo i “kraljevski gel”. Matična mliječ se definiše još kao izvanredan prirodni regulator i biostimulator. Ovaj preparat pored ostalog se ističe u stimulaciji metabolizma, usporava starost, normalizuje pritisak, povećava plodnost, reguliše rad svih vitalnih organa. Postiče regeneraciju organa oštećenih zračenjem, ubrzava zarastanje rana, kostiju te postoperativni oporavak, ima antikancerogeno dejstvo itd.

Upotreba: 3 x 1 kašičica (drvena ili PVC), 1 sat prije jela.

ENERGY +

Ljekovita poslastica meda, tahana i koštunjavog voća, pogodna kao dodatak ishrani djece, te pomaže kod bronhijalnih bolesti i štitne žlijezde.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*