Home » Pčelarstvo » Rasprodat “Pčelarski kalendar 2010/11″

Rasprodat “Pčelarski kalendar 2010/11″

Da se pohvalimo

Pčelarski kalendar 2010/11

Obavještavamo sve pčelare i one koji su zainteresovani za „Pčelarski kalendar 2010/11“ u izdanju preduzeća BizNis klub iz Bijeljine da je kompletan tiraž ovog godišnjaka rasprodat. Iako je ovogodišnji broj štampan u rekordnom tiražu koji je za 30% nadmašio prošlogodišnji, na našu sreću (i na žalost onih koji se nisu dokopali svog primjerka), procjena se pokazala ispravnom, prodaja je prošla po planu i remitenda je jednaka nuli.

Zahvaljujemo se svim pčelarskim udruženjima i pojedincima iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije (ako imamo čitaoce i negdje dalje koji su do svog primjerka došli svojim kanalimatakođe ih pozdravljamo) koji su nam ukazali povjerenje, nadamo se da se nisu pokajali i da ćemo se „čitati“ i iduće godine. One koji su zakasnili za ovogodišnji broj obavještavamo da je priprema  novog pčelarskog kalendara, šestog po redu, već u toku i da se objavljivanje novog broja godišnjaka „Pčelarski kalendar 2011/12“ planira za sljedeću pčelarsku godinu odnosno za period jul/avgust 2011. godine, a ukoliko se želite pretplatiti na novi broj možete nam se obratiti putem telefona, e-maila ili preko našeg sajta.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>