Home » Pčelarstvo » Dobro došli u Banja Luku!

Dobro došli u Banja Luku!

Od 14. do 17. septembra u Banjoj Luci

Veselko Gatarić

Ovogodišnji Sajam meda i pčelarstva „Banja Luka 2010“ održaće se u gradu na Vrbasu od 14. do 17. septembra. Po svemu sudeći biće to izuzetna pčelarska manifestacija koja će okupiti oko 70 izlagača. Kao i ranijih godina ova sajamska manifestacija će se održati u malom parku kod zgrade Predsjedništva Republike Srpske. Svoj dolazak najavila je i delegacija Saveza pčelara Slovenije koja će učestvovati u radu Okruglog stola na temu o iskustvima u korišćenju sredstava predpristupnih fondova Evropske unije.

Sajam meda i pčelarstva u Banjoj Luci održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Grada Banja Luka.

Kako nas je informisao Veselko Gatarić, predsjednik Društva pčelara „Banja Luka“, održaće se osvještenje i degustacija meda, a u pratećim sajamskim manifestacijama učestvovaće predškolska djeca iz banjalučkih vrtića te osnovci i srednjoškolci, a na svečanom otvaranju nastupiće i Kulturno umjetničko društvo sa prigodnim programom.

– Očekujemo da će ovogodišnji Sajam meda i pčelarstva „Banja Luka 2010“ nadvisiti sve dosadašnje. Organizacija teče najnormalnije, sve pripreme se obavljaju blagovremeno i nadamo se da će svi učesnici, kako izlagači tako i posjetioci, ponijeti veoma lijepe utiske iz Banja Luke. Naše Društvo pčelara   je sa bogatom tradicijom. Imamo bogato iskustvo sa organizovanjem pčelarskih manifestacija i drugim organizacionim poslovima pa se nadamo da će i ovoga puta sve biti u najboljem redu. Svim učesnicima Sajma želim srdačnu dobrodošlicu. Dobro došli! – riječi su Veselka Gatarića, predsjednika Društva pčelara „Banja Luka“ u Banjoj Luci.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*