Home » Uvodnik » Tri stotine priloga

Tri stotine priloga

Tim povodom

Mali jubilej

Mali jubilej

Tekst koji čitate je jubilarni tristoti koji objavljujemo na našem portalu poljoprivredaiselo.com. Krenuli smo skromno i za ovih nekoliko mjeseci došli smo do pozicije da su mnogi čuli za nas, kao dokaz svakodnevno dobijamo mailove i komentare, a i pogled na statistike o broju posjetilaca i vremenu koji provode na našem sajtu nam govori da smo na pravom putu.

U prvih 299 tekstova smo pokušali da vas pravovremeno informišemo, bilo je tu i stručnih priloga i praktičnih savjeta, književnih ostvarenja, zabavnih sadržaja u rubrici “Selo veselo”… Ipak, najdraži su nam tekstovi u kojim su glavni likovi ljudi sa konkretnim imenima i prezimenima, osobe čije slike postavimo kao najavu za tekst. U vrijeme kad su glavni protagonisti medijskih priča osobe iz politike i estrade mi se okrećemo našim istinskim junacima – ljudima koji su uspješni (ili ohrabrujemo mlade koji tek treba to da postanu) u poslu kojim se bave, naprednim poljoprivrednicima, rekorderima ili onim koji imaju hrabrosti da uvode savremene metode u svoja gazdinstva, iskusnim pčelarima. istaknutim lovcima…

U budućnosti želimo da se još više približimo čitaocima, a nadamo se da ćete se i vi približiti nama. Nedavno smo u sajt ubacili anketu u kojoj želimo da ispitamo mišljenja i želje posjetilaca našeg portala, a u skoroj budućnosti ćemo unijeti i neke novine. I dalje smo otvoreni za sve kritike i sugestije, a sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svako postavljeno pitanje, ukoliko mi ne znamo odgovor posavjetovaćemo vas kome da se obratite, objavićemo svaku priču i fotografiju koju nam pošaljete o vama ili nekom u vašem okruženju. Time ćete nam i Vi pomoći da prije dođemo do nekog novog jubileja.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*