Home » Lov » Program lovstva Republike Srpske

Program lovstva Republike Srpske

Vojislav VUČETIĆ (“Lovac”)

Ocjenjivanje lovačkih trofeja

Vukašin Vojinović, predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske, boravio je sa saradnicima u Novom Sadu gdje je profesor dr Zoran A. Ristić predstavio knjigu ili put razvoja našeg lovstva u narednom desetogodišnjem periodu. Program je urađen veoma stručno i na studiozan način su obrađena mnoga poglavlja. Prvi put na jednom mjestu je obilje podataka i činjenica o našem lovstvu u prethodnom periodu, o našem lovstvu kakvo je sada i kakvo bi trebalo da izgleda u planiranom periodu. Jednostavnim i svima razumljivim rječnikom opisana su i najzahtjevnija poglavlja. Prema dogovoru sa Upravnim odborom Saveza urađen je mali broj primjeraka na koje će naši stručnjaci i poznavaoci lovstva moći da daju svoje pisane sugestije i mišljenja, koje će Upravni odbor uobličiti i dostaviti autoru, kako bi izvršio korekcije, a čitav program više približio našim lovcima i na kraju onim koji će ga i najviše ostvarivati.

Istom prilikom doktor Ristić prisutnim je predstavio i svoju novu knjigu “Ocjenjivanje lovačkih trofeja”, koja na jedan savremen i cjelovit način, bolje razumijevanje i jednostavnije predstavlja ovu za lovce izuzetno važnu oblast.

Program lovstva Republike Srpske

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>