Home » Lov » Ponosni na tradiciju

Ponosni na tradiciju

Devet decenija organizovanog lovstva u Trebinju

Slavlje u Trebinju

Slavlje u Trebinju

Prigodnim manifestacijama lovci Trebinja obilježili su svoj veliki jubilej – devet decenija postojanja i uspješnog rada Lovačkog udruženja „Leotar“ iz Trebinja. Na svečanoj akademiji goste je pozdravio Ratko Kovač, predsjednik Skupštine. On je govorio o prošlosti, ali i budućnosti ovog uzornog lovačkog udruženja.

Među brojnim gostima svakako treba istaći Vukašina Vojinovića, predsjednika Lovačkog saveza Republike Srpske,  Dobrosava Ćuka, načelnika opštine Trebinje, predstavnike Lovačkog saveza Crne Gore, članove Upravnog odbora Lovačkog saveza Republike Srpske, te goste iz Novog Sada, Zrenjanina Petrovca na moru, Kleka, Herceg Novog, Nikšića, Nevesinja, Gacka, Ljubinja, Velimlja, Grahova…

Na svečanoj akademiji Vukašin Vojinović, presjednik Lovačkog saveza Republike Srpske, uručio je Lovačkog udruženju „Leotar“ iz Trebinja Orden Lovačkog saveza Republike Srpske. Slavljeniku je uručena Plaketa Lovačkog saveza Vojvodine za lovačke zasluge te priznanje Peštrovske lovačke organizacije iz Petrovca na moru.

Priznanje iz Vojvodine

Priznanje iz Vojvodine

Svečana akademija je bila prilika da se uruče priznanja brojnim institucijama i pojedincima kao priznanje za doprinos uzgoju i zaštiti divljači kao i ukupnom unapređenju lovstva u trebinjskom kraju. Priznanja je uručio predsjednik Tomislav Ćurić.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*