Home » Razno » Šest stotina „snopova“

Šest stotina „snopova“

Veliki jubilej

Veliki jubilej

U nedjelju 29. novembra Televizija Republike Srpske emitovala je šeststoti put emisiju za poljoprivredu i selo – „Snop“. Za 16 godina, koliko se ova popularna emisija neprekidno emituje, novinari su imali oko deset hiljada sagovornika. Emisije su trajale oko 500 sati ili 21 dan. Dugi niz godina emisiju je pripremao i vodio poznati agrarni novinar Milan Rakić iz Banja Luke, a poslije njegovog penzionisanja povjerena je Spomenki Đurđević iz Studija u Bijeljini. Jubilarnu, šeststotu, emisiju vodili su zajedno.

Spomenka Đurđević
Spomenka Đurđević

Čestitajući jubilej ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske dr Radivoje Bratić je naglasio da je „Snop“ postao neka vrsta brenda i da je dobro došao poljoprivredi i selu gdje je veoma cijenjen. Po njegovim riječima ova televizijska emisija će i u narednom vremenskom periodu dobro doći za promociju ruralnog sektora Republike Srpske.

Čestitamo!

Facebook Komentari

2 komentara

  1. Spomenka Đurđević

    Hvala mnogo za tekst i čestitku.

  2. SPOMENKA TISI NAJ BOLJA NOVINARKA NA PLANETI I NAJ DRAŽA .LJEPŠA ,DAMA,DAMA. NA PLNETI. ŽIVI NAM DUGO I ZDRAVO TAKVA KAKVU TE VIDIMO NA EKRANU. Toplote pozdravljamo tvoji Hađžićani. Pero,p…,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*