Home » Uvodnik » Uvodnik

Uvodnik

Uz naše pojavljivanje

NAŠE INTERNET NOVINE

Naše preduzeće „Biznis klub“ iz Bijeljine se od 1993. godine bavi ekonomskom propagandom i izdavačkom djelatnošću i u svom poslovanju u cijelosti je okrenuto poljoprivredi i selu. Posebno se afirmisao naš godišnjak „Poljoprivredni kalendar“ koji se već sedamnaesti put redovno pojavljuje pred čitaocima – poljoprivrednim proizvođačima. I druga dva naša godišnjaka – „Lovački kalendar“ i „Pčelarski kalendar“ uspješno krče svoj put do čitalaca. Izdali smo i nekoliko knjiga, stručnih i monografija.

Nismo u mogućnosti da pokrenemo list za selo jer bi to na ovom nivou razvoja našeg preduzeća bio suviše „krupan zalogaj“. Ali, opredijelili smo se da pokrenemo internet novine. Očigledno je da poljoprivrednici na selu, prije svega mladi, svakodnevno koriste komjutere i internet. Njihov broj ima stalnu tendenciju rasta i nadamo se da će naš „www.poljoprivredaiselo.com“ zainteresovati takve korisnike interneta. Jer, dileme nema, dolazi vrijeme masovne upotrebe informacionih tehnologija i neće proći dosta vremena pa da u većini seoskih kuća imamo i kompjuter.

O sadržaju je suvišno da Vam puno pričamo. Pogledajte!

Pred kraj svakog mjeseca, tačnije od 25. do posljednjeg datuma u mjesecu, zamjenjivaćemo cjelokupni sadržaj (ili njegov najveći dio). Prva četiri mjeseca, dakle, do Nove godine radićemo po principu „probne proizvodnje“, ali i poslije toga trudićemo se da osvježavamo sadržaj raznim novinama. Koliko ćemo u tome uspjeti, na Vama je da procijenite.

Svaka dobronamjerna primjedba, mišljenje i prijedlog, dobro će nam doći.

Za komuniciranje koristite e-mail: bcbn@teol.net ili dejailic73@neobee.net.

S poštovanjem,

www.poljoprivredaiselo.com

Facebook Komentari

2 komentara

  1. Odličan sajt! Drago mi je što je tematika poljoprivrede na moderan i prijemčiv način dostupna svakome. Nadam se novim člancima i želim uspeh u radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*